Om grundskolen

Steinerskolerne i Danmark tilbyder alle grundskoletrinnene fra børnehaveklasse til 9. eller 10. klasse, nogle skoler tilbyder desuden Steinerskolernes ungdomsuddannelse og dermed 12 års skolegang udover børnehaveklassen. De fleste skoler har desuden tilknyttet børnehave og vuggestue, således at søskende kan følges ad - se hvad de enkelte skoler tilbyder her

Det er altid muligt at kontakte skolens kontor og komme på besøg til en uforpligtende samtale. I det omfang, der er plads i de enkelte klasser, optager skolerne også elever senere i skoleforløbet. Har man et barn med særlige behov, er det som forælder vigtigt at redegøre grundigt for barnets udfordringer, således at skolen kan sikre sig, at barnet får den rette hjælp.

Steinerskolernes undervisning er karakteriseret ved en bred fagrække. Eleverne undervises gennem hele skoleforløbet både i de teoretiske fag som dansk, matematik, sprog, kultur- og naturfag og i håndværksfag, kunstneriske fag, musiske fag og bevægelsesfag. Fagene understøtter hinanden og giver eleverne mulighed for at holde sanserne åbne, forblive nysgerrige, lære ad forskellig vej og udvikle individuelle færdigheder. Stenerskolernes pædagogiske metode kan du læse om her. Det konkrete fagudbud kan, særligt for håndværk og de kunstneriske/musiske fag, variere fra skole til skole.

 

SFbBox by caulfield cup
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account