Om tidsskriftet "Steinerbladet"

Tidsskriftet Steinerbladet er for alle, der interesserer sig for pædagogiske spørgsmål og ønsker at vide mere om steinerpædagogik, om barndom og opvækst, og om kulturelle og aktuelle samfundsspørgsmål, som optager forældre og pædagoger. Gennem interviews, reportager og fagartikler giver tidsskriftet et indblik i steinerpædagogikkens bagrund, teori og praksis.

Steinerbladet udkommer i et oplag på 11.000 eksemplarer fire gange årligt i henholdsvis marts, juni, september og november og indeholder 100 sider interessant stof til inspiration og eftertanke.

Steinerbladet har siden 2002 været et fælles dansk/norsk tidsskrift for pædagogik og kultur. Frem til efteråret 2017 hed tidsskriftet Steinerskolen. Steinerskolen blev til Steinerbladet, da de norske og danske steinerdagtilbud indgik i samarbejde med tidsskriftet. Det ny tidsskrift Steinerbladet voksede dermed til også at omfatte de første 7 år af barnelivet.

Tidsskriftet udgives af Sammenslutningen af Steinerskoler i Danmark  og Steinerskoleforbundet i Norge og indeholder artikler på både dansk og norsk.

Læs et par artikler nedenfor.

Tegn abonnement og læs flere artikler på steinerbladet.dk

SFbBox by caulfield cup
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account